Hivos - People Unlimited website

Header image

Ik steun Hivos

Steun moedige mensen in de strijd voor gelijke rechten.

Doneer nu
Clementino Amaral

Ik steun Hivos

Steun moedige mensen in de strijd voor gelijke rechten.

DONEER
Sluiten
 • Ik doneer
 • Mijn gegevens

Draag bij aan een eerlijke, gelijkwaardige en inclusieve wereld.

Step 1

IK DONEER

 • Eenmalig
 • Maandelijks
 • 20,-
 • 50,-
 • 100,-
 • 6,-
 • 10,-
 • 15,-
 • IDEAL
 • Machtiging
 • Ik machtig Hivos om maandelijks het bovenstaande bedrag van mijn rekening af te schrijven.

Step 2

Mijn gegevens

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Bert laat na aan Hivos

Bert besloot Hivos op te nemen in zijn testament. Op die manier kan hij ook in de toekomst iets betekenen voor een eerlijke en gelijkwaardige wereld.

“Mijn generatie is eigenlijk de eerste generatie die heel open heeft kunnen zijn over homoseksualiteit, over van wie je houdt”, vertelt Bert. “Daar wil ik aan blijven bijdragen, juist ook buiten Europa.”

Via vrienden deden Bert en zijn partner voor het eerst een schenking aan Hivos. “Wij vinden alle thema’s waar Hivos aan werkt belangrijk. Juist de combinatie ervan is essentieel. In zo veel landen is nog zo veel te doen. We vinden het nodig om ons steentje bij te dragen.”

Steun voor nu en later

Het bewoog Bert om Hivos op te nemen in zijn testament én om donateur te worden. “Het voelt logisch om een terugkerende schenking te doen. Zodat we het werk van Hivos niet alleen in de toekomst steunen, maar ook nu al. En misschien is Hivos over heel wat jaren niet eens meer nodig, dat zou natuurlijk het allermooist zijn.”

Door na te laten aan Hivos zorg je ervoor dat wij ook in de toekomst kunnen blijven werken aan een gelijkwaardige samenleving. Meer weten? Kijk hier of neem contact op met Eva Boumans via eboumans@hivos.org.