Hivos - People Unlimited website

Header image

Strijd mee!

Kun je er niet bij zijn, maar wil je Hernán toch helpen het Amazonewoud te beschermen?

Ik steun Hernán
Alianza Ceibo
FLAG TYPE donating
flag class 

Strijd mee!

Kun je er niet bij zijn, maar wil je Hernán toch helpen het Amazonewoud te beschermen?

FLAG PARTIAL donating
Ik steun Hernán
Sluiten
 • Ik doneer
 • Mijn gegevens
 • Mijn adres
 • Overzicht

Ik steun Hernán

Draag bij aan een eerlijke, gelijkwaardige en inclusieve wereld.

Step 1

IK DONEER

 • EENMALIG
 • Maandelijks
 • IDEAL
 • Machtiging
Step 2

Mijn gegevens

Step 3

MIJN ADRES

 • Voer een correct IBAN nummer in
Step 4
 • Ik doneer 6 euro aan Hivos.

  Ik machtig Hivos om bovenstaand bedrag tot wederopzegging van mijn bankrekening af te schrijven.

MIJN GEGEVENS

 • Naam
 • E-mailadres
 • Adres + Woonplaats
 • Telefoonnummer
 • IBAN
 • Mijn bijdrage niet tonen aan bezoekers van de website

Dansen voor de Amazone

Goed nieuws! Aanstaande zaterdag wordt het Brandend Bos Benefiet georganiseerd in Paradiso Amsterdam. Onder andere De Jeugd Van Tegenwoordig, MEROL, Idaly, SJAAK en Gotu Jim slaan tijdens dit benefietconcert op 5 oktober de handen ineen voor de bescherming van de Amazone.

Enorme bosbranden, illegale houtkap, vervuiling door oliewinning: de Amazone wordt ernstig bedreigd. We moeten nú in actie komen, want het regenwoud is van levensbelang voor ons klimaat.

De opbrengsten van het benefietconcert gaan naar Hivos en FAWAKA. Met het ingezamelde geld helpen we Hernán Payaguage en zijn gemeenschap in Ecuador. Hernán is een dappere jonge leider die samen met lokale inheemse bevolkingsgroepen opkomt voor hun landrechten en voor de bescherming van de Amazone. Een strijd waar wij hem in steunen.

Zonder onze grond zijn we niets. En dat is het waard om voor te vechten.

Brandend Bos Benefiet wordt georganiseerd door ESJA Events. Hivos is ontzettend blij met het initiatief. Esther Gramsma en Jaap Bartels van ESJA Events: “De Amazone staat letterlijk in brand vanwege keuzes die we als maatschappij maken. Hier kunnen we onze ogen niet voor sluiten. De negatieve impact van de verwoesting van de Amazone is niet alleen lokaal, maar wereldwijd. Ook al lijkt het soms zo, het is geen ver-van-mijn-bed-show en mensen in Nederland zijn niet machteloos. Het is fantastisch om te zien hoe de creatieve en non-profit industrie samenkomen om hier een licht op te schijnen.”

Ben jij er ook bij? De optredens duren van 19.00 tot 21.30 uur in Paradiso Amsterdam. Inloop is vanaf 18.00 uur. Meld je hier aan voor het Facebookevent.

Benefietconcert voor de Amazone