Hivos - People Unlimited website

Header image

Help je mee?

Met jouw hulp werken we hard aan een vrije, eerlijke en duurzame wereld.

Ja, ik steun moedige mensen
Hivos / Caecilia Rasch
FLAG TYPE donating
flag class 

Help je mee?

Met jouw hulp werken we hard aan een vrije, eerlijke en duurzame wereld.

FLAG PARTIAL donating
Ja, ik steun moedige mensen
Sluiten
 • Ik doneer
 • Mijn gegevens
 • Mijn adres
 • Overzicht

Ja, ik steun moedige mensen

Draag bij aan een eerlijke, gelijkwaardige en inclusieve wereld.

Step 1

IK DONEER

 • EENMALIG
 • Maandelijks
 • IDEAL
 • Machtiging
Step 2

Mijn gegevens

Step 3

MIJN ADRES

 • Voer een correct IBAN nummer in
Step 4
 • Ik doneer 6 euro aan Hivos.

  Ik machtig Hivos om bovenstaand bedrag tot wederopzegging van mijn bankrekening af te schrijven.

MIJN GEGEVENS

 • Naam
 • E-mailadres
 • Adres + Woonplaats
 • Telefoonnummer
 • IBAN
 • Mijn bijdrage niet tonen aan bezoekers van de website

Straatwervers Hivos gaan online verder

Normaal gesproken vind je de wervers van Hivos bijna iedere dag op straat. Gedreven, jonge mensen die achter ons werk staan en actief op zoek zijn naar supporters. Door de maatregelen rondom het coronavirus kan dit niet meer. Daarom gaan zij nu online verder. In persoonlijke video’s vertellen ze waarom zij zich voor Hivos inzetten en hoe jij kunt helpen.

Guilmar uit Amsterdam en Silke uit Den Haag delen als eersten online hun boodschap. Silke vertelt erover: “Ik sta normaal gesproken op straat voor de campagne She’s got the power. Door social distancing kan dat nu niet. Maar dat betekent niet dat vrouwenrechten minder belangrijk zijn geworden.”

Ook Guilmar vindt het belangrijk om door te gaan met zijn werk voor onze Free to be me campagne. “Dat ik niet kan werven vind ik ontzettend jammer. Want juist nu moeten we onthouden hoe belangrijk het is om voor gelijkheid op te komen.”

Blijven strijden voor mensenrechten

Ondanks de beperkingen blijft Hivos zich inzetten voor kwetsbare groepen. Vanuit onze jarenlange ervaring weten we hoe zwaar zij het te verduren krijgen. En hoe discriminatie juist in crisistijd ongelijkheid alleen nog maar vergroot. Denk aan de LHBT-gemeenschap die geen toegang krijgt tot goede gezondheidszorg, of aan vrouwen die structureel onderbetaald worden en het zich daardoor niet kunnen veroorloven om risico’s uit de weg te gaan.

Hoe onvoorspelbaar de omstandigheden ook zijn, juist dit moment vraagt om wereldwijde solidariteit en om een open en eerlijke samenleving. In de landen waar we actief zijn en waar we ook in deze tijden dappere activisten blijven steunen.

Met een donatie steun je ons werk. Doneer nu.