Hivos - People Unlimited website

Header image

Doe je mee?

Steun dappere vrouwen die werken aan een gelijkwaardige samenleving.

Ja, ik steun vrouwenactivisten

Doe je mee?

Steun dappere vrouwen die werken aan een gelijkwaardige samenleving.

Ja, ik steun vrouwenactivisten
Sluiten
 • Ik doneer
 • Mijn gegevens

Ja, ik steun vrouwenactivisten

Draag bij aan een eerlijke, gelijkwaardige en inclusieve wereld.

Step 1

IK DONEER

 • Eenmalig
 • Maandelijks
 • 20,-
 • 50,-
 • 100,-
 • 6,-
 • 10,-
 • 15,-
 • IDEAL
 • Machtiging
 • Ik machtig Hivos om maandelijks het bovenstaande bedrag van mijn rekening af te schrijven.

Step 2

Mijn gegevens

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Deze twintig vrouwen zorgen voor verandering

Deze twintig vrouwen zorgen voor verandering

In het licht van Internationale Vrouwendag openden we een bijzondere fototentoonstelling in het Atrium Den Haag. Twintig portretten van inspirerende vrouwen uit vijf verschillende landen, allemaal met dezelfde missie: het verschil maken voor zichzelf en andere vrouwen.

De vrouwen op de foto’s hebben allemaal een invloedrijke positie. Ze zijn gekozen als lid van het parlement, de gemeenteraad, als bestuurder van een vakbond of leider van hun organisatie. Zij hebben zich niet laten tegenhouden door vooroordelen en intimidatie. Zij hebben doorgezet en zijn nu in de positie om van binnenuit te werken aan gelijkheid. Voor ieder van hen geldt: She’s got the power!

Door de maatregelen rondom het coronavirus is de tentoonstelling helaas beperkt toegankelijk. Daarom delen we de foto’s graag online. Het werk van deze vrouwen is juist nu belangrijk, omdat in tijden van crisis ongelijkheid alleen maar groter wordt.