Hivos - People Unlimited website

Header image

Hoe leuk het is om ‘dank je wel’ te zeggen

Hivos bestaat dit jaar 50 jaar. Het leek ons een prachtig moment om met z’n allen de telefoon te pakken en zoveel mogelijk donateurs te bellen. Om de mensen te bedanken die ons werk steunen en daarmee belangrijke projecten mogelijk maken, in allerlei uithoeken van de wereld. Mensen zoals jij dus!

Iedereen in actie

Als je iets doet, moet je het goed doen. Daarom hebben we letterlijk alle medewerkers op ons kantoor in Den Haag gevraagd om mee te doen. Iedereen die tijd kon vrij maken heeft de telefoon gepakt en onze donateurs opgebeld. Van afdelingsassistent tot programmamanager, van boekhouder tot directeur. Dat waren stuk voor stuk leuke gesprekken, we werden er collectief vrolijk van. En wie niet opnam stuurden we een persoonlijk kaartje.

Positieve reacties

Wij weten ook wel dat je tegenwoordig zóveel ‘hoogstpersoonlijke’ mailtjes, sms-jes, brieven en telefoontjes krijgt, dat je er een beetje immuun voor dreigt te worden. En altijd is er een speciaal aanbod, een donatieverzoek of een onderzoek om aan mee te werken. Daarom vonden wij het belangrijk om dat nu juist niet te doen. We wilden echt alleen maar ‘dank je wel’ zeggen. Omdat we dankzij jouw support op weg zijn naar een vrije, eerlijke en duurzame wereld.

P.S.: We hebben in totaal 530 donateurs kunnen bereiken. Zat jij daar niet bij? Dan bij deze: HEEL HARTELIJK BEDANKT!