Hivos - People Unlimited website

Header image
Laury Haytayan uit Libanon is spreker op ons event
Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Kom naar het She’s got the power event

Kom naar het She’s got the power event! In aanloop naar Internationale Vrouwendag besteden Hivos en Humanity House extra aandacht aan vrouwenemancipatie en gendergelijkheid.

Wereldwijd is er ongelijkheid tussen mannen en vrouwen. Denk aan de loonkloof, gedrag op straat, representatie in de media. Tijdens dit event gaan we in gesprek over gendergelijkheid en vrouwenrechten. Dat doen we in verschillende vormen; met krachtige persoonlijke verhalen, muziek en dialoog.

Bijzondere gasten

Sprekers zijn onder andere Tweede Kamerlid Kirsten van den Hul (PvdA) en Gina Lafour van Stem op een Vrouw. Verder hebben we twee bijzondere gasten uit Zimbabwe en Libanon, Sikhululekile Moyo en Laury Haytayan. Gesteund door Hivos hebben zij een leiderschapspositie verworven binnen een door mannen gedomineerde samenleving.

Tenslotte treedt MS.ABA, ook wel bekend als Augustina Austin, op. Zij is een singer-songwriter met Ghanese roots. Augustina brengt een nieuw geluid genaamd: AfroSoul.

Kom 5 maart ook naar het Humanity House in Den Haag en laat je inspireren door persoonlijke verhalen, muziek en dialoog! Hivos donateurs krijgen 20% korting op de ticketprijs.

She’s got the power event

  • Donderdag 5 maart 2020
  • 19.30 tot 21.30 uur
  • Humanity House, Prinsegracht 8, Den Haag

Reserveer je plek op de website van het Humanity House.