Hivos - People Unlimited website

Header image
Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Mag Het Licht Aan festival 26 juni Tolhuistuin Amsterdam

Op zondag 26 juni is het weer zo ver! Hèt festival voor dromers die durven doen! Met inspirerende filosofie, geestverruimende gesprekken met changemakers en idealisten, exposities van dwarse kunstenaars, meeslepend theater en vernieuwende muziek. Kijk hier voor het volledige programma.

Op het festival wordt ook de Nelson Award uitgereikt aan iemand die een bijzondere bijdrage levert aan de maatschappij om deze te verbeteren of mooier te maken op het gebied van vrede, vrijheid, respect en verbinding. Een inspirerend voorbeeld dus! Wil je iemand anders of jezelf nomineren voor Nelson Award? Dan kun je dit formulier invullen. De jury komt na 21 mei bijeen en beslist dan wie er door gaan naar de tweede ronde.

De jury wordt gevormd door Petra Stienen (arabist, diplomaat), Babah Tarawally (auteur van het boek De God met de Blauwe Ogen, independent press activist en columnist voor o.a. OneWorld) en Ilco van der Linde (founder Mandelahuisje, MasterPeace, dance4life, Bevrijdingspop en schrijver van het recent gepubliceerde boek ‘Be a Nelson’).

De winnaar wordt gehuldigd in een grootse ceremonie en ontvangt de Nelson Award, gepresenteerd door niemand minder dan Katja Schuurman (actrice, presentator en initiatiefnemer Return to Sender. De Award is ontworpen door de kunstenaar Nelson Carrilho en is geïnspireerd op een uitspraak van Mandela: “The greatest glory in living, lies not in never falling, but in rising everytime we fall!’’. Er is ook een mooi prijzenpakket, waaronder een Droomsessie in het Mandelahuisje in Amsterdam met Ilco van der Linde en een exemplaar van het boek ‘Be A Nelson’ .

Het Mag Het Licht Aan Festival is een zomers festival met inhoud. Voor omdenkers en levenskunstenaars. Reflecteren, verwonderen, ontmoeten en genieten. Dat doe je op 26 juni in de Tolhuistuin in Amsterdam. Dus tot dan!

Koop nu je tickets op www.maghetlichtaanfestival.nl

Het Mag Het Licht Aan Festival is een initiatief van omroep Human, Humanitas, Humanistisch Verbond, Hivos, Universiteit voor Humanistiek, de Humanistische Alliantie en vele andere maatschappelijke partners, waaronder Masterpeace, Pop-Up Wetenschap, De Bildung Academie, Stichting Tolhuistuin en vele anderen.