Hivos - People Unlimited website

Header image

Juist nu

is je steun aan moedige activisten hard nodig.

Doneer
FLAG TYPE donating
flag class 

Juist nu

is je steun aan moedige activisten hard nodig.

FLAG PARTIAL donating
Doneer
Sluiten
 • Ik doneer
 • Mijn gegevens
 • Mijn adres
 • Overzicht

Doneer

Draag bij aan een eerlijke, gelijkwaardige en inclusieve wereld.

Step 1

IK DONEER

 • EENMALIG
 • Maandelijks
 • IDEAL
 • Machtiging
Step 2

Mijn gegevens

Step 3

MIJN ADRES

 • Voer een correct IBAN nummer in
Step 4
 • Ik doneer 15 euro aan Hivos.

  Ik machtig Hivos om bovenstaand bedrag tot wederopzegging van mijn bankrekening af te schrijven.

MIJN GEGEVENS

 • Naam
 • E-mailadres
 • Adres + Woonplaats
 • Telefoonnummer
 • IBAN
 • Mijn bijdrage niet tonen aan bezoekers van de website

Steun voor moedige activisten in crisistijd

Met de corona-uitbraak is ons leven in korte tijd totaal veranderd. De gevolgen hiervan worden wereldwijd gevoeld. In Nederland, maar zeker ook in de landen waar we werken. Lokale mensenrechtenorganisaties en -activisten worden aan hun lot overgelaten en dreigen deze crisis niet door te komen.

Vooral degenen die opkomen voor kwetsbare groepen hebben het zwaar te verduren. Vanuit onze ervaring weten we dat discriminatie en ongelijkheid juist in crisistijd alleen maar toenemen. Denk aan de LHBT-gemeenschap die geen toegang krijgt tot goede gezondheidszorg, of aan vrouwen die structureel onderbetaald worden en het zich daardoor niet kunnen veroorloven om risico’s uit de weg te gaan.

Directe hulp voor onze partners

Dit moment vraagt om solidariteit en om een open en eerlijke samenleving; in de landen waar we actief zijn en waar we dappere activisten blijven steunen.Daarom hebben we het Hivos Covid-19 Rapid Response Fund opgericht. Daarmee helpen we lokale partners in acute problemen met directe financiële ondersteuning. Help je mee? Samen zorgen we ervoor dat mensenrechten niet het slachtoffer worden van deze crisis. 

Verhalen van de frontlinie