Hivos - People Unlimited website

Header image
Foto: Roy Beusker

Steun van de Nationale Postcode Loterij

Tijdens het Goed Geld Gala op 4 maart was Hivos opnieuw een van de goede doelen die een bijdrage kreeg van de Nationale Postcode Loterij. Sinds 2007 steunt de loterij het werk van Hivos met een jaarlijkse gift van €1.350.000. Een geweldige aanvulling op het bedrag dat onze donateurs bij elkaar brengen en een bedrag dat tastbaar verschil maakt voor de projecten die Hivos steunt.

Naast dit vaste bedrag maakt de Postcode Loterij ook extra projecten mogelijk. Zo werd het voorstel All Eyes on the Amazon – een project van Hivos en Greenpeace om de vernietiging van het Amazonewoud te stoppen – in 2017 gehonoreerd met een bedrag uit het Droomfonds van 14,8 miljoen euro.

Dank aan de deelnemers!

Hivos is erg blij met de waardering die we krijgen voor onze initiatieven, die bijdragen aan een vrije, eerlijke en duurzame wereld. Wij bedanken de deelnemers van de Postcode Loterij die dit mogelijk hebben gemaakt.

Foto: Humberto Tan, ambassadeur van de Postcode Loterij, reikt de cheque uit aan Hivos-directeur Edwin Huizing. Foto gemaakt door Roy Beusker Fotografie.