Hivos - People Unlimited website

Header image

Ik steun Hivos

Steun moedige mensen in de strijd voor gelijke rechten.

Doneer nu

Ik steun Hivos

Steun moedige mensen in de strijd voor gelijke rechten.

Doneer nu
Sluiten
  • Ik doneer
  • Mijn gegevens
  • Overzicht

Doe een donatie voor de verjaardag van Susanne

Draag bij aan een eerlijke, gelijkwaardige en inclusieve wereld.

Step 1

IK DONEER

Step 2

Mijn gegevens

Step 3
  • Ik doneer eenmalig 15 euro aan Hivos.

MIJN GEGEVENS

  • Naam
  • E-mailadres
  • Telefoonnummer
  • Mijn bijdrage niet tonen aan bezoekers van de website
Schrijf je in voor de nieuwsbrief

30 with Pride

Free to be Me

Mijn 30e verjaardag valt dit jaar samen met pride Amsterdam! Een belangrijk event want iedereen moet zich vrij voelen om zichzelf te kunnen zijn, zonder opgelegde norm van buitenaf. De realiteit is helaas anders en onze emancipatie vaak nog verre van voltooid. Ook in Nederland worden er nog dagelijks mensen gediscrimineerd en in elkaar geslagen om wie ze zijn of van wie ze houden. Daarom vieren we pride. Het raakt me enorm dat dit nog steeds gebeurt en daarom vind ik het belangrijk om aandacht te besteden aan de pride. Want naast dat we pride natuurlijk gaan vieren, is en blijft het een protest. Een protest tegen discriminatie en voor gelijke rechten.

Dit jaar vraag ik met die reden een donatie aan het Hivos. Zij komen namelijk in actie en gaan de strijd aan voor de LGBTIQA+ community. Hier draag ik graag aan bij en ik hoop jij ook! Kijk ook op pride.amsterdam voor meer info over de pride.

Liefs, Suus

Gelijke rechten en eerlijke kansen voor LHBTIQ+ mensen wereldwijd

Hivos gelooft in een wereld waarin ruimte is voor diversiteit. Waarin je vrij bent om jezelf te zijn en waarin je mag samenzijn met wie je wil. Maar wist je bijvoorbeeld dat er in ongeveer zeventig landen nog steeds antihomowetten bestaan? Soms staat er zelfs de doodstraf op homoseksualiteit. Daarom werken we aan gelijke rechten en vrijheid van identiteit in meer dan 25 landen. We steunen moedige activisten en hun organisaties die vooropgaan in de strijd voor inclusie en rechtvaardigheid. Want hoe meer mensen opstaan tegen discriminatie, hoe sterker de positie van LHBTIQ+ personen wordt. Wil je meer weten over het werk van Hivos, lees dan hier verder.