Hivos - People Unlimited website

Header image
Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Extra bijdrage van de Nationale Postcode Loterij

Afgelopen 4 maart vond het Goed Geld Gala van de Nationale Postcode Loterij plaats. Opnieuw was Hivos een van de goede doelen die een gift in ontvangst mocht nemen. Daarnaast werden we dit jaar verrast met een extra bijdrage voor het Hivos Food & Lifestyle Fund.

Met dit fonds investeert Hivos in lokale bedrijven in zuidelijk Afrika die op een duurzame manier voedsel produceren voor de lokale markt. Hierdoor krijgen mensen daar toegang tot een gezond, gevarieerd dieet van lokale producten die geproduceerd worden met aandacht voor versterking van de biodiversiteit en landschapsherstel. Deze extra bijdrage zullen we gebruiken om het fonds te laten groeien zodat we nog meer kunnen investeren in een duurzaam voedselsysteem in zuidelijk Afrika.

De bijdragen zijn een geweldige aanvulling op het bedrag dat onze donateurs bij elkaar brengen en een bedrag dat tastbaar verschil maakt voor de projecten die Hivos steunt.

Dank aan de deelnemers!

Sinds 2007 steunt de loterij het werk van Hivos met een jaarlijkse gift van € 1.350.000. Hivos is erg blij met de waardering die we krijgen voor onze initiatieven, die bijdragen aan een vrije, eerlijke en duurzame wereld. Wij bedanken de deelnemers van de Postcode Loterij die dit mogelijk hebben gemaakt.

Foto: Hivos-directeur Edwin Huizing neemt de extra bijdrage voor het Hivos Food & Lifestyle Fund in ontvangst. Foto gemaakt door Roy Beusker Fotografie.