Hivos - People Unlimited website

Header image

Ik steun Hivos

Steun moedige mensen in de strijd voor gelijke rechten.

Doneer nu
FLAG TYPE main-campaign

Hivos reikt bijzondere award uit bij de Winq Diversity Awards

Op woensdag 10 mei worden bij Internationaal Theater Amsterdam voor de vijfde keer de Winq Diversity Awards uitgereikt aan mensen en initiatieven die een positieve impact hebben op de zichtbaarheid en acceptatie van de lhbtq-gemeenschap. Als partner maakt Hivos dit jaar een nieuwe bijzondere award mogelijk.

Met awards in de domeinen cultuur, media, inspiratie en bondgenootschap geeft Winq een podium aan personen die zich met hart en ziel inzetten voor meer diversiteit. Daar voegt Hivos nu de Hivos International Activist Award aan toe. Daarmee leveren we een belangrijke bijdrage aan de internationale zichtbaarheid en betrokkenheid van de gemeenschap. Want strijden voor acceptatie en gelijkheid stopt niet bij de grens.

Feestelijke avond

De awardshow vindt dit jaar plaats op woensdagavond 10 mei bij Internationaal Theater Amsterdam (voorheen Stadsschouwburg Amsterdam). De avond wordt gepresenteerd door acteurs Alex Klaasen en Tina de Bruin. Na afloop is er een afterparty met muziek van dj Darling Peter. Tijdens de show zijn er performances van up & coming queer artiesten, waaronder XILLIAN, Babs, Zoetic en Sem Jansen.

Wil jij erbij zijn? Tickets voor de Winq Diversity Awards kosten € 19,95 en zijn hier verkrijgbaar.

Woensdag 10 mei, zaal open om 19.30u, aanvang show om 20.30u.

Bekijk hier de aftermovie van vorig jaar: