Hivos - People Unlimited website

Header image
Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Voorlopige financiële gegevens van de Hivos jaarrekening over het boekjaar 2017 

Om te voldoen aan statutaire voorzieningen en wettelijke belastingregelgeving, is Hivos verplicht haar Jaarverslag binnen zes maanden na het einde van het fiscale jaar te publiceren. De regelgeving van het Centraal Bureau Fondsenwerving vereist dat alle gepubliceerde financiële opgaven door accountants worden gecontroleerd.

Aangezien de audit van onze opgaven over 2017 nog niet is afgerond, heeft Hivos ervoor gekozen de voorlopige financiële gegevens van de concept jaarrekening, evenals de toelichtingen op de jaarrekening te publiceren. Zodra de audit is afgerond en goedgekeurd, zal Hivos de volledige versie van de jaarrekeningen samen met het Jaarverslag 2017 publiceren. De vertraging is veroorzaakt door een verandering in de registratie van onze cijfers.

Informatie over onze activiteiten en programma’s in 2017 is te vinden in het document “Hivos 2017 Highlights.” Samen met onze partners en donoren hebben we vele succesvolle projecten uitgevoerd en samen blijven wij veelbelovende initiatieven, die innovatieve oplossingen voor de toekomst kunnen bieden, steunen en ontwikkelen.