Hivos - People Unlimited website

Header image
Header image

Ik steun Hivos

Steun moedige mensen in de strijd voor gelijke rechten.

Doneer nu
Eveline Schram

Ik steun Hivos

Steun moedige mensen in de strijd voor gelijke rechten.

DONEER
Sluiten
 • Ik doneer
 • Mijn gegevens

Draag bij aan een eerlijke, gelijkwaardige en inclusieve wereld.

Step 1

IK DONEER

 • Eenmalig
 • Maandelijks
 • 20,-
 • 50,-
 • 100,-
 • 6,-
 • 10,-
 • 15,-
 • IDEAL
 • Machtiging
 • Ik machtig Hivos om maandelijks het bovenstaande bedrag van mijn rekening af te schrijven.

Step 2

Mijn gegevens

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Walking the Talk

Jim Monkel (hij/hem) is pleitbezorger voor ons nieuwe programma Walking the Talk. Hij vertelt wat hem beweegt en waar we ons met het nieuwe programma voor inzetten.

“Van jongs af aan weet ik al dat het ontdekken van je seksualiteit niet altijd een vanzelfsprekende zoektocht is. Daarom zet ik me in voor de vrijheid om jezelf te kunnen zijn en voor zeggenschap over je eigen lichaam. Dat heb ik een jaar lang mogen doen als Jongerenambassadeur voor Seksuele en Reproductieve Gezondheid en Rechten, Gendergelijkheid en Lichamelijke Autonomie voor het Ministerie van Buitenlandse Zaken en CHOICE for Youth & Sexuality. Een bijzondere en leerzame ervaring waarbij ik als onafhankelijk adviseur van het ministerie met jongeren over de hele wereld sprak.

Met Walking the Talk gaan we overheden aanmoedigen om gendergelijkheid en de emancipatie van de LHBTIQ+ gemeenschap centraal te stellen in hun buitenlandbeleid. Dat houdt in dat we ervoor willen zorgen dat de stemmen en ervaringen van vrouwen en LHBTIQ+ personen bepalend zijn bij het maken van dat beleid. We pleiten onder meer voor meer financiering en ondersteuning voor gendergelijkheid en vrouwenrechten in de landen waar Hivos werkzaam is. It’s time to Walk the Talk!”