Hivos - People Unlimited website

Header image

Doe je mee?

Steun moedige activisten die opkomen voor gelijkheid.

Doneer nu

Doe je mee?

Steun moedige activisten die opkomen voor gelijkheid.

Doneer nu
Sluiten
 • Ik doneer
 • Mijn gegevens
 • Mijn adres
 • Overzicht

Donatie aan Hivos

Draag bij aan een eerlijke, gelijkwaardige en inclusieve wereld

Step 1

IK DONEER

 • EENMALIG
 • Maandelijks
 • IDEAL
 • Machtiging
Step 2

Mijn gegevens

Step 3

MIJN ADRES

 • Voer een correct IBAN nummer in
Step 4
 • Ik doneer 10 euro aan Hivos.

  Ik machtig Hivos om bovenstaand bedrag tot wederopzegging van mijn bankrekening af te schrijven.

MIJN GEGEVENS

 • Naam
 • E-mailadres
 • Adres + Woonplaats
 • Telefoonnummer
 • IBAN
 • Mijn bijdrage niet tonen aan bezoekers van de website

Margo haalde geld op tijdens Pride Amsterdam

Margo Abdine doneerde tijdens Pride Amsterdam een deel van de winst van haar zaak Margo’s aan het werk van Hivos: 350 euro. Dankzij ondernemers als Margo kunnen we wereldwijd moedige mensen ondersteunen die strijden voor gelijkwaardigheid, diversiteit en inclusie.

“Mijn man en ik hebben Margo’s dit jaar geopend in de Jordaan”, vertelt ze. “We verkopen koffie en belegde broodjes, croissantjes, gebakjes en koekjes die honderd procent veganistisch, biologisch, fairtrade en duurzaam zijn. We zijn dus bewust bezig met een betere wereld. Toen een medewerker van Hivos me aansprak in de Westerstraat, was ik meteen geraakt door zijn verhaal. Het is bizar dat wij hier in vrijheid leven en onszelf kunnen zijn, maar dat dit op veel plekken in de wereld niet zo is.”

Enthousiaste klanten

Margo en haar man besloten dat ze tijdens Pride Amsterdam iets wilden doen om de rechten van LHBTIQ+ personen wereldwijd te bevorderen. “We hadden informatie over Hivos op de toonbank liggen en vertelden mensen dat we geld ophaalden voor deze mooie organisatie. Veel klanten kochten nog iets extra’s, ze waren vaak erg enthousiast over dit initiatief.” Margo, heel erg bedankt dat je op deze bijzondere manier bijgedraagt aan ons werk!

Ook bijdragen?

We zijn enorm blij met dit soort hartverwarmende acties van bedrijven. Wil je meer weten over wat je als bedrijf kunt doen? Kijk dan op hivos.nl/gevenalsbedrijf.